Gulvlægger med gode kompetencer

Trænger dit gulv til en udskiftning? Så kan du med fordel kontakte Js Tømrerentreprise ApS. Vi har stor erfaring med alle former for gulvarbejde, hvorfor du trygt kan vælge os som gulvlægger. Vi holder til i Sønderborg, men kommer også gerne til Als, Aabenraa, Haderslev og de omkringliggende byer.

Uanset om der er tale om linoleumsgulve, laminatgulve eller klikgulve, så står vi klar til at hjælpe med en udskiftning. Vi har mere end ti års erfaring som gulvlæggere, hvilket har givet os brede og gode kompetencer. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os

Kontakt os for at høre mere

Lyder det som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre mere. Vores gulvlægger står altid klar med professionel hjælp, hvor der er brug for det.

Du kan ringe til os på telefon 60 64 37 13 eller sende en mail til info@js-entreprise.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Professionelt gulvarbejde udføres af erfaren gulvlægger

Vi tilbyder professionel udskiftning af alle former for gulve. Vores gulvlægger udfører dog ikke slibning, lakering eller renovering af trægulve. Hos os er du garanteret en god pris, høj kvalitet og effektivitet. Vi er nemlig dygtige til vores arbejde, som naturligvis bliver udført med præcision.

Når du samarbejder med vores gulvlægger, vil du derfor altid kunne forvente flotte og holdbare løsninger af høj kvalitet. Vi hjælper desuden med professionel vejledning og inspiration, så du kan vælge et gulv, der passer perfekt til dine ønsker og behov. 

Følg os på Facebok​

Firmanavn & CVR​

Js Tømrerentreprise ApS

CVR: 37853062

Find os

Hørtoftvej 6, 

6400 Sønderborg

Kontakt os